Mexico

Mexico bjuder på en härlig mix av historiska arv, sol och bad. Färgstarka människor, kritvita stränder, indigoblått hav med mera. Du kan till exempel prova på dykning och se storslagna naturupplevelser. I detta Mayaland finns det många intressanta ruiner och lämningar i djungeln att upptäcka. Så är du intresserad av mayaindianernas mystik och deras lämningar, upplev då detta.

Naturupplevelser

I naturparkerna Xcaret och Xel-há kan du uppleva historia, naturupplevelser och djurparker. Eller kanske en simtur med delfinerna som finns där? Eller varför inte bara flyta runt på en stor badring på någon av floderna här och bara njuta av omgivningarna och naturens olika ljud.

När du ligger på stranden, se till att inte få en chock. Du kommer kanske tro att du är med i en resekatalog, men det är du inte, det är på riktigt. Är du även intresserad av det som finns under vattnet, då har du kommit till rätt ställe. Mexico sägs inneha ett av världens bästa dykarställen – korallrevet utanför Cozumel är värt att besöka.

Boende

När det gäller boende finns det olika alternativ. Du kan välja att bo på ett all inclusive hotel som ligger vid stranden, där det mesta ingår. Eller så kan du välja ett mer ”självständigt” hotell som ligger mer centralt. Stark mat, svala drinkar och tequilabarer, mixa ihop detta med en utekväll i Mexico. De rytmer som disktoteken utger är det nästan omöjligt att inte ryckas med i. Låt dig ryckas med, och upplev natten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *